Design by: Beatrice Lind

Så här ser min Tisdagskväll ut..

21:00-22:00 - Desperate housewives.
22:00- 23:00 - Desperate housewives.
23:05-23:30 - Jackass.
23:30-00:00 - Jackass.
00:00- 00:25 - 2½ men.
00:25- 00:55 - 2½ men.

sen sova, jag kommer säkert somna tidigare idag, är väldigt trött. och jag fryser hur mycket som helst också, INTE bra. hmm.  Imorgon är det ridning, vill ha Fallendino tror jag! Han gick ju faktiskt jätte fint och bra förra gången, så kanske ska jag testa honom igen? :) aja, ska gå ner och leta fram en täckjacka nu, man kan inte ha en höstjacka på hösten, konstigt :o


Fallendino! Dock är bilden tagen med en DÅLIG kamera :/


Skolan i bilder typ







now i know i could never love another

idag fick jag en ny mobil och intresseklubben antecknar! Varit en helt okej dag idag, förutom att jag måste gå till en sjukgymnast för mitt knä är cp. Och jag kan säga att det är inte skönt när hon drar och sliter i mitt knä, inte alls skönt. Anyways så ska pappa beställa min NSNtröjan snart (johanna happyface). Idag ska jag faktiskt ta min tid och kolla på det där svenska hollywood fruar och se vad det är förnå, hmm.
JAGVILLHASUSHI! ♥


NYA MOBILEN.

i belive in yesterday

nu ska jag sova, godnatt! :)
/peace out motherbrothers



den här bilden slår ju nästan alla, otroligt söt.-v-

I cant live without you





en till sån där hissochdiss lista


Hösten.. är nått som jag ser framemot varenda år! det är den absolut bästa årstiden och jag är riktigt glad att den kommer efter den för varma sommaren. Hösten <3 johanna, helt klart.

Christofer Drew.. det förvånar er inte va? Nej men hans musik är det bästa som någonsin skapats. Och han är själv en helt underbar person som vill alla det bästa. Han är den finaste människan som finns. Och ja, Han är så otroligt mycket för mig och jag älskar honom. Så därför är han med på min hissarlista varenda gång jag gör en. haha.

Sims3.. det spelet är nog det bästa spelet som någonsin skapats, dock är det väldigt beroende framkallande. Men ja, det måste vara med på hissarlistan,verkligen! Och ni som inte har det, köp det!


alla fjortisar på bdb.. ja, bilddagboken verkar ha blivit en dejtingsida för depserata fjortisar. Fokus är ett ställe där fjortisar söker efter uppmärksamhet och 10åriga wannabe gummisnoddarochelchockstrenden killar lägger ut bilder i fokus där dom har snoddar upp till det högsta hårstrået i doms elchockshår. Jag kommer total dissa bilddagboken nu, kanske tillomed tar bort min bilddagbok. En fet diss till bilddag(fjortis)boken. Att dom inte döper om den(?).

skolan.. jag hatar skolan, och då menar jag seriöst hatar. Och nu är den ännu dåligare då man får sitta med täckbyxor,vinterjacka,vinterskor och vantar på sig inomhus för det inte finns nån värme i skolan. Också håller dom på att bygga om den, så då kan man inte konsentrera sig på lektionerna när dom slår sönder väggar och borrar. (överdrev lite det där med vinterkläderna, men man måste seriöst ha jacka och vantar)


if i was a sailor

nu har jag suttit och spelat sims ett antal timmar! Jag ska snart ringa till Emelie för vi måste åka och lämna tillbaka våra filmer vi kollade på igår, hehe. Inget att skriva om heller, fortfarande bara Chris som finns i mitt huvud när det gäller bloggandet. Kanske ska göra nån blogg som endast handlar om honom? eller inte. Men det kommer väll nya bilder snart, jag måste bara hitta lite insperation, Det är nere på noll nu.


Riktigt gamla bilder på den finaste, jag älskar dom.

i adore you


Du är allt för mig, jag älskar dig så otroligt obeskrivligt mycket, och det kommer jag alltid göra.

theres nothing else i can say

Nu ska jag upp och äta frukost, sen drar jag iväg till skolan! puss.


dont bring flowers after im dead

Nu ska jag sova! Godnatt. ojuste, här får ni 3 bilder på en av stallets sötaste hästar, Torpets Grym :)




jag tror faktiskt att bilden säger precis allt


matte och no = plugga,plugga,plugga

Nu ska jag och Emelie cykla till ica och lämna tillbaka dom två filmerna vi hyrde igår, sen ska jag hem till mamma och hämta matte och no:n och plugga som en galning idag! Det är verkligen nödvändigt, eftersom jag verkligen SUGER på dom två ämnerna!


"Your only as tall, as your heart will let you be"

förlåt för jag inte uppdaterar nånting nu. Men det enda jag vill skriva om är chris,chris,chris och mera chris! Och jag tror faktiskt inte det intresserar er speciellt mycket. hehe. jag har inte heller några nya bilder, men jag ska ut och fota när jag fått lite ny insperation.
förlåt en gång till!


det enda som cirkulerar i min hjärna för stunden, världens underbaraste sångare och kille som finns.

"you make me happy"

Nu sitter jag och lyssnar på älskade Christofer! Hans gamla låtar. Han har utvecklats så otroligt mycket de senaste åren. Det är helt otroligt. Och det är faktiskt helt otroligt att man kan älska en person så mycket som jag älskar honom. Hans texter och röst har varit allt för mig de senaste två åren, han har gjort så otroligt mycket för mig på den korta tiden. Jag älskar precis allt som har med honom att göra. Han är en ängel från ovan, och jag har ingen aning om vad han gör på den här jorden. Han förtjänar så otroligt mycket bättre. Anyways är jag glad över att han finns här. Utan honom just nu vet jag inte vem eller vad jag skulle vara.
Han är luften jag andas, stegen jag tar och allt jag har.



Världens finaste person. Jag älskar honom, så otroligt mycket.


vad vore jag utan dina andetag

Nu ska jag sova, godnatt!


Rain on your parade

Nu tror jag att jag är klar med designen, blev faktiskt ganska nöjd.
Och den här gången KOMMER den stanna kvar lite längre :)



(förlåt träd </3)

"we make war that we may live in peace"

Idag har dagen faktiskt varit lite bättre, och nu ska jag vara lite dum och göra en ny design, igen. Ska lägga in lite mer bilder och så, för jag känner att det här ska bli till en fotoblogg, kanske nått skrivet ibland, men det jag skriver blir oftast konstigt, så jag tänkte göra en lite mer fotobloggdesign. typ.

funhouse

Dålig dag, riktigt dålig dag. Orkar inte skriva nått,
eller jag kan skriva dom sakerna som har gjort dagen dålig.

•Jag tappade min cykelnyckel.
•Vi hade två helt onödiga "lektioner" på morgonen, våran lärare var sjuk.
•Jag fick Hatti på ridningen, hatar henne. (igentligen inte, men just nu)
•Jag fick psyk på matten.
•Jag blev ovän, och då menar jag verkligen ovän med min bästa vän.
•Jag kunde inte sova inatt, har därför varit på dåligt humör hela dagen.

Hände säkert nått mer, så ja. Inte på nått skrivhumör.
är mer på ett "sjunkaigenomjorden" humör.

hoppas ni haft en lite bättre dag än mig iallafall!


Painted faces, fill the places I cant reach

Idag har vi haft friluftsdag, har varit ganska roligt, tills jag såklart lyckades knäcka till mitt knä igen. Jag har jämt otur. Då menar jag verkligen jämt! Vi har spelat golf, det var även då jag knäckte till mitt knä. Gjort första hjälpen(är det så det heter?), Lärt oss hur man sätter på bandage, Jag råkade linda åt Emelies hand för hårt, så handen blev lila, Heheh. Och så har vi sprungit runt och kastat kottar på varandra i skogen. Och det var faktiskt nått lärarna man kommit på att man ska göra? Var jätte tråkigt. Nu ska jag ner och spela sims 3 och ha ont i mitt knä.


Jag räknar alla dagar jag varit utan dig, 1, 2, 3, 567, 678.

"What the hell where you thinking?"

herregudherregudherregud! Jag hyperventilerar! Den förlängda new moon trailer, och jag älskar den!!!!!!!!!! den här trailern nått jag bara vill skrika rakt ut för!!! Nu kan jag knappt vänta, jag vill se New moon nu! ♥

Movie Trailers - Movies Blog

Why cant you see, you belong to me

Okej, Kanye West har iallafall skämt ut sig totalt ikväll! VILKEN J*VLA IDIOT RENT UT SAGT :o. Han borde ju seriöst han nått stort problem om man hoppar upp på en scen och skriker ut mitt i Taylors tacktal "BEYONCE VINNER ÄNDÅ ÅRETS MUSIKVIDEO" eller vad det var han sa? riktigt dålig stil.


Yesterday, All my troubles seemed so far away.

Hejhej!Jag tog precis bort precis 20 sidor med inlägg, jag kommer nog ångra mig jätte mycket sen. Men tänkte att jag skulle börja om på nytt här. Som ni ser har jag gjort en ny design(igen)! Men den här kommer jag nog hålla mig till ett tag. Kanske fixar till nått i menyn eller byter ut nån bild i headern. Vi får se.

Nu sitter jag och väntar på att VMA 2009 ska börja. Det är säkert många andra som gör det också, hehe! Det är ju skola imorgon. Känner inte alls för det. Och nu kommer jag inte somna tidigt heller, så jag kommer nog vara jätte trött imorgon. Kanske slänger in nått inlägg innan jag lägger mig :)
puss.


RSS 2.0